Yhteistyö Taste of Helsinki
Olen yksi Taste of Helsinki 2018-tapahtumaan valituista ambassadoreista eli ruokalähettiläistä. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään 14.–17. kesäkuuta 2018 Töölönlahden puistossa, Finlandia-talon takana.
Osallistun tapahtumaan neljättä kertaa ja se onkin muodostunut alkukesän odotetuimmaksi tapahtumaksi. Taste of Helsingin viehätys on paitsi tietenkin upeassa ruoassa ja viinissä, myös positiivisessa tunnelmassa. Fiilis on aina aurinkoinen, olipa sää mikä tahansa. Ruokakateudestakaan ei tarvitse kärsiä, sillä sopuhinnalla voi maistella useamman annoksen ja suosikkinsa vaikka toistamiseen.
Taste of Helsinkiin osallistuvat ravintolat julkistettiin eilen ravintola Chapterissa, joka on yksi tapahtumaan osallistuvista ravintoloista. Kaikki ovat Ragua lukuunottamatta uusina tapahtumassa.
Ravintolat Helsingistä:
Vierailevat
ravintolat Rovaniemeltä ja Ruotsista
Julkaisutilaisuudessa maisteltiin Chapterin selleriä ja seljankukkaa sekä vaellusturskaa. Turska tuntuukin olevan nyt trendissä.
Tapahtuman perinteiset maksuvälineet, "markat", ovat nyt jääneet historiaan. Tilalle tulevat ladattavat maksukortit. Tapahtuman samppanja on perheomisteinen samppanjatalo Laurent-Perrier. Taste Of Helsingissä on tänäkin vuonna Chef’s Secrets -teltan kokkaussessiot, joissa on mahdollisuus itse päästä
valmistamaan ruokaa Electrolux kodinkoneilla Suomen Kokkimaajoukkueen
opastamana. Kokkailu on aina ollut hauskaa. Välillä olen kokannut Siipan kanssa parina, joskus myös jonkun aivan tuikituntemattoman kanssa tiiminä.
Early bird-liput tulivat myyntiin tänä aamuna Taste of Helsingin
mobiiliapplikaatiossa.
Kaikki viimeistään 20.4. lippunsa ostaneet
osallistuvat Golden Ticket -lippupaketin arvontaan. Palkintoja on jaossa neljä
kappaletta. Lippupaketti sisältää kahden hengen sisäänpääsyn festivaaleille
sekä 150 €:lla ladatun Taste-maksukortin ja pullon Laurent-Perrier La Cuvée-samppanjaa.
Tulen postailemaan tapahtumasta lisää muutaman kerran kevän ja kesän aikana. Kannattaa seurata, arvon myöhemmin pääsylippuja tapahtumaan.
Tulen postailemaan tapahtumasta lisää muutaman kerran kevän ja kesän aikana. Kannattaa seurata, arvon myöhemmin pääsylippuja tapahtumaan.