Keski-ikäisen edullinen mutta tehokas ihonhoito

Kaupallinen yhteistyö Nivea ja 40+ -blogit

Ihoni on tähän mennessä ollut rasvoittuva sekaiho, mutta kuluneena talvena se on tuntunut kuivemmalta. Sekaiho on ollut lähinnä kuiva ja poskipäistä jopa hieman hilseilevä. Onko syynä talven kuiva ilma vai ikä, ne isot synttäritkin kun olivat juuri? On ollut hieman yllättävää huomata, että oma ihotyyppi muuttuu.




Nivea_CELLular_Anti-Age, Nivea, päivittäiskosmetiikka

Viisikymppisen kohennus kuivattavan talven jälkeen oli siis paikallaan. Pääsin sopivasti testaamaan yhteistyössä Nivean kanssa Nivea CELLular Anti-Age -sarjaa. Tiedotteen mukaan t
uotteissa on aktiivisena ainesosana lyhytketjuinen hyaluronihappo, joka ihoon imeytyessään tasoittaa tehokkaasti pintaryppyjä ja parantaa ihon kosteustasapainoa, lisäksi tuotteissa on ihosolujen uusiutumista nopeuttavaa magnololiakukan uutetta, sekä ihosolujen energiatasoa parantavaa kreatiinia. Yhdessä nämä aktiiviaineet stimuloivat ihon omaa kollageeni-elastiinisäikeistöä, ja iho kiinteytyy ja napakoituu.


Nivea_CELLular_Anti-Age, Nivea, päivittäiskosmetiikka


Nivean tuotteita olen käyttänyt aiemminkin, mm. silmäympärysvoidetta on kulunut useampikin tuubi. Nivea CELLular Anti-Age Eye Cream -voiteen kevyt koostumus kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja tasoittaa juonteita. Hajustamaton voide on testattu myös silmälääkäreiden valvonnassa. En omia naururyppyjäni kauhistele, ne kertovat eletystä elämästä, mutta hieman niitäkin voi pehmentää.




Nivea_CELLular_Anti-Age, Nivea, päivittäiskosmetiikka

Nivea_CELLular_Anti-Age, Nivea, päivittäiskosmetiikka


Ihonhoidon alku on tietysti huolellinen ihon puhdistus ennen muiden tuotteiden käyttöä. Puhdistus poistaa iholta meikin lisäksi myös pölyä, liikenteen saasteita  ja tietysti ihon omia kuona-aineita kuten hikeä. Vasta hyvän puhdistuksen jälkeen voiteet pääsevät vaikuttamaan.  Myös säännöllinen kuorinta auttaa voiteiden tasaisessa imeytymisessä ja sitä kautta luvatun tehon saamisessa.

En ole ollut kovinkaan ihastunut misellivesiin tähän asti. Vaikka meikkaan melko kevyesti, mikään aiemmin testaamistani ei ole tuntunut irrottavan meikkiä kovinkaan helposti tai riittävän hyvin, varsinkaan ripsiväriä. Sitten on tullutkin puhdistaessa hinkattua ihoa, mikä ei tietenkään tee hyvää.

Vähän skeptisenä avasin tämänkin misellivesipullon. Sarjan kolmesta misellivedestä - herkälle, normaalille ja kuivalle iholle- olen käyttänyt Nivealta MicellAIR 3-in-1 kuivan ihon misellivettä ja vähän hämmästyksekseni se on puhdistanut meikin helposti, myös ripsivärin. Kasvovettäkään ei tarvita viimeistelemään puhdistusta. Uudistuneet misellivedet eivät jätä iholle kalvomaista tunnetta vaan antavat ihon hengittää.

Nivea_CELLular_Anti-Age, Nivea, päivittäiskosmetiikka


Kuivan talven jälkeen ihoa rasittavatkin jo UV-säteet. UV-säteiltä suojautuminen onkin tärkeää, jos maksaläiskien syntymistä halutaan ennaltaehkäista. Nivea CELLular Cell Renewal Anti age-päivävoide on koostumukseltaan kevyt ja se sopii meikin alle, voiteessa on suojakerroin 15. Lisäsuojaksi voi käyttää Nivea Sun Face – aurinkosuojavoidetta, jonka suojakertoimet 30 tai 50 suojaavat ihoa hyvin. Nivea Anti-Age CELLular-yövoiteen koostumus on täyteläisempi.


Nivea_CELLular_Anti-Age, Nivea, päivittäiskosmetiikka

Nivea_CELLular_Anti-Age, Nivea, päivittäiskosmetiikka
Seerumifanina olen tietysti testaillut mielenkiinnolla sarjan seerumeita. NIVEA CELLular Anti-Age Eye Concentrated Skin-Refining Serum sisältää hyaluronihappoa, magnoliauutetta ja kreatiinihappoa, seerumin kevyt koostumus tasoittaa välittömästi ihoa ja taistelee väsymyksen merkkejä vastaan.

Suosikkini sarjan tuotteista on Nivea CELLular Anti-age Volume filling pearls-helmiseerumi, jota voi käyttää tehokuurina tai jatkuvasti kevytseerumin sijasta myös kaulalle ja dekoltee-alueelle.

Kollageenibooster-koostumuksen pitoisuus on korkein sarjan tuotteista. Helmiseerumi tasoittaa ryppyjä ja napakoittaa ihoa mukavasti, jopa aamunaamani näyttää heti paremmalta. Aamuisin kasvoissa on tyynyliinan painautumia enkä muutenkaan ole hehkeimmilläni, mutta tämä tuote tuntuu tekevän kasvojen ihosta heti ryhdikkäämmän sekä kiinteämmän tuntuisen ja näköisenkin. Olin ihmeissäni kuinka nopeasti aamunaama näytti raikkaamalta kun kuvasin selfieitä tätä postausta varten Tallinnan reissulla parikymmentä minuuttia heräämisestäni. Jonkinlaisen pikalift-efektin tuote siis antoi.  Kaikki iän tuomat juonteet ja ajan merkit eivät tietenkään häviä, mutta iho tuntuu kimmoisammalta ja väri näyttää tasaisemmalta. Parhaan tehon tuotteet antavat tietysti yhdessä käytettynä.


Tuotteita testaavat myös 40+ -bloggaajat Heli ja Minna, he ovat myös kiitelleet tuotteiden sopimista herkempi-ihoisillekin.

Hinta-laatusuhde tuotesarjassa on erinomainen; 18-20€ tuotteet antavat todella hyvää vastinetta rahalle ja tuntuvat teholtaan jopa hintaansa paremmilta. Nivean tuotteista ei tarvitse metsästää erikoisliikkeistä, vaan ne voi napata ostoskoriin monissa päivittäistavarakaupoissa muiden ostosten ohessa. Nämä tuotteet olisivat monelle äidillekin tulevana äitienpäivänä  kiva lahja.

Joko nämä tuotteet ovat sinulle tuttuja?

15 kommenttia :

  1. Mitkä kuvat ja tiedätkö tuo ylin kuva on pysäyttävä, sitä voisi vaan tuijottaa. Olet kaunis ja ihan himputin kuvauksellinen. Noh Niveasta, täällähän kerätään Nivean peltipurkkeja ja mies vannoo monessa Nivean nimeen, mm. maailman paras dödö ja Creme. Itse en ole näitä ihonhoitotuotteita testannut, mutta Minna kertoili juuri reissulla, että ihan mielettömän hyvin ovat toimineen iholla, joten hei, ehkäpä minäkin joskus kokeilen Niveaa myös kasvoille.

    Mukavaa torstaita Tuuli <3

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos Tiaa, näkisitpä kaikki ne kuvat, joita en julkaise ;-)

    Tästä kuvasta tuli kyllä poikkeuksellisen onnistunut, Tallink City Hotellissa oli kylpyhuoneessa iso ikkuna, josta siilautui ohuen verhon läpi juuri oikeaoppisesti valoa edestäpäin.

    Etenkin tuo helmiseerumi on ihan kymppituote, peittoaa monta kalliimpaa seerumia. Kasvot napakoituivat mukavasti, eikä meikkivoide rullannut seerumin ja voiteen päällä.

    VastaaPoista
  3. Yhdyn Tiian sanoihin, että wau, miten kaunis kuva:) Mutta tuotesarja on todella tehokas ja yllättyneenä sitä olen iholleni levittänyt! Ei tarvinnutkaan pelätä, että miten ihon käy, hyvin kävi:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hrlmiseerumi on ihan parhaita käyttämiäni seerumeita, ryhdistää ihia todella kivasto.

      Poista
  4. Ostin juuri Nivean kuivalle iholle tarkoitetun bodylotionin - tuoksu oli tylsä, ei periniteinen Nivean tuoksu ja iholle jäi jotenkin "nihkeä" kalvo? Ei jatkoon.
    - Seijahannele

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nivean tuoksu jakaa mielipiteitä, mutta moni Nivea käyttävä tosiaan haluaa sen jo lapsuudesta tutun tuoksun haistaa boiteista.

      Poista
  5. Näytät upealta kuvissa! Nivean tuotteet on kyllä hyviä ja se tuttu tuoksu...ihana! Hyvä juttu näissä on tosiaan myös tuo hinta, ei tarvitse aina hyvästä tuotteesta maksaa maltaita.
    Ihanaa torstai-iltaa sinulle Tuuli <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Outi💛

      Tuttu Nivean tuoksu on näissä voiteissa vain hentona. Olen testatessa ollut yllättynyt kuinka hyviltä nämä ovat tuntuneet, hinta-laatusuhde on erinomainen.

      Poista
  6. Aivan ihanat kuvat sinusta Tuuli, kuin suoraan jostain mainoksesta❤Varmaankin hyviä tuotteita
    :Nivean tuotteet tuttuja mutta eivät nuo premiumtuotteet

    VastaaPoista
  7. Aivan jäätävän hyvä hintalaatusuhde näissä Cellalar-tuotteissa, jäävät omaankin käyttöön : ) Olet kyllä huippumalliainesta, WOW!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hotellissa oli aivan superkaunis valo ohuen verhon läpi edestäpäin siilautuneena. Osansa oli kyllä helmiseerumillakin, sain ne tyynhyliinan painaumat häviämään nopeasti ihosta.

      Poista
  8. Ihastuttava postaus kuvineen! Kiitos! 💚 Tuija

    VastaaPoista
  9. Ihanasti esitelty, jää koukkuun. Ihana Tuuli ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä on kyllä kivat, helposti joka puolelta löydettävät ja tehokkaat tuotteet.

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.