Syksyn kukat | Fall flowers

Parvekelaatikoiden kesäkukat ovat kukintansa jo lopettaneet, mutta yrtit voivat edelleen hyvin ja napsinkin niitä päivittäin ruokiin. Syksyn kukat ja kasvit saavat tuottaa iloa niin kauan kuin niitä vielä on.


My windowbox herbs are still going strong and I use them daily in kitchen. Soon weather will turn colder and I need to replant them in pots and take in.



Korianteri on kasvanut pitkänhuiskeaksi ja se kukkii edelleen. Makua antamaan siitä ei varsinaisesti ole enää, mutta en ole raaskinut sitä nyppäistä poiskaan yrttilaatikosta. Aamiaistuorepuurot saavat kukkia niin kauan kuin niitä on jäljellä.

Pian tarvitsee varmasti yrtitkin siirtää pariin ruukkuun ja nostaa sisälle. Minään kesänä ne eivät olekaan olleet niin hyväkuntoisia enää tässä vaiheessa kuin nyt.


Cilantro blooms are pretty for decoration.



Luonnosta ei paljoa löydy kukkia enää, mutta kanervasta ja puolukasta saa kivan vapaamuotoisen pikku kimpun. Pieni vanha palkintopokaali kaipaisi kiillotusta, mutta toisaalta pidän sen ulkonäöstä patinoituneenakin.

There aren't many flowers blooming anymore in nature, but heathers and lingonberries make a cute tiny bouquet in a vintage shabby chic trophy.

2 kommenttia :

  1. Ihana tuo viimeinen kuva. Kanervat ovat upeita <3
    Leppoisaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
  2. Meillä yriit sekä parvekekukat ovat ihan voimissaan vielä. Ehkä parvekkeeni on suojasempi ja etelään joten pitkälle syksyyn kukkii vielä. Ihana tuo pokaalikuva!

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.