Syksy saa odottaa | It's not fall yet

Monet ovat jo heinäkuun lopusta asti todenneet kesän olevan ohi. Minulle elokuu on kuitenkin vielä kesäkuu, ihan kalenterinkin mukaan, vaikkei hellelukemiin enää päästäisikään. Syksy saa vielä odottaa.
Marjaa löytyy vielä pensaista, sukkia ei vielä tarvitse vetää jalkaan,  jäätelö maistuu, rastaatkaan eivät ole syöneet ihan koko kirsikkasatoa. Uuden sadon mansikkaakin saa. Sonata on muuten todella makoisaa.

Onko elokuu teille kesäkuukausi vai oletteko jo syysfiilisissä?

I don't understand the people who already before end July start to tell that summer is over. To me August is strongly still a summer month.

Fall can wait. Berry season is still in full swing. New harvest strawberry is incredibly tasty.


10 kommenttia :

 1. Hauska yhteensattuma, että kirjoitettiin samaan aikaan elokuusta ja kesästä :) Ehdottomasti kesäkuukausi ja itsellä vielä lomankin. Mistä tuo ihana koirakuva on? Veikeä veijari kuvassa tai siis kaksihan heitä on mutta tuo seisova.

  VastaaPoista
 2. Genius minds think alike...

  Koirakuva on viime viikonlopulta Vaasanaukiolta Sörnäisistä. Jäimme katsomaan ja juttelemaan omistajien kanssa kun koirat lastattiin pyörän kuljetuslaatikkoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hurjan ihania ovat nämä koiruudet :) ja kiva tuo kuljetuslaatikko. Tosin Minnie ei siellä pysyisi... :D

   Poista
  2. Koirat laatikossa toivat mieleemme muutaman vuoden takaa naisen joka polki hiki hatussa Amsterdamissa laatikossa viisi russelia, jotka haukunnalla rytmittivät polkemista "Nopeampaa, nopeampaa!"

   Poista
 3. Kyllä taas on niin upeat kuvat, että oli oikea nautinto tulla tänne. <3 Mahtava tuo koirakuva. Aurinkoa sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia- Koiruuksia on "pakko" aina kuvata, kun joku hauskan näköinen koira osuu vastaan. Matkoillakin kuvailen paljon koiria ja kissoja, kun niitä tulee kadulla vastaan.

   Poista
 4. Aurinkoisina päivinä olen ihan kesässä, mutta kun tuulee kylmästä ja puista lentää lehdet naamaan pyöräillessä, en voi olla ajattelematta syksyä.
  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka tänään sataakin, kieltäydyn ajattelematta syksyä, kesäsadettahan tämä vain on 😉

   Poista
 5. Kauniita kuvia. Kyllä elokuu on kesäkuukausi, vaikka fiilis riippuukin säästä, mutta vesi on lämpimämpi kuin kesäkuussa ja vaikka illat ovatkin pimeämmät niin siinä onkin sitä elokuun kesätaikaa.
  Mutta syyskuu kolkuttelee...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koetan olla ajattelematta syksyä vielä, nyt eletään hetkessä.

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.