Keväisen raikas vuohenjuustosalaatti | Fresh spring goat cheese salad






Talven syvät maut ja täyteläiset haudutetut ruoat ovat nyt saaneet väistyä kevään kepeiden makujen ja miltei raakana nautittavien ruokien tieltä. Erilaisia salaatteja tekee nyt mieli.

Salaatissa ei aina tarvitse olla salaatinlehtiä. Salaatin voi koota myös yrteistä, pähkinöistä, vihanneksista ja marjoista tai hedelmistä sekä juustosta. Kastikkeeksi pähkinävinaigrettea, pestoa tai oliiviöljyä ja balsamcoa. Simppeli lounas tai kevyt illallinen syntyy helposti.

Kuiva ja raikkaan hedelmäinen Hardys Bin 141 Colombard Chardonnay* oli vuohenjuustosalaatille miellyttävä kumppani.


*saatu blogin kautta testiin. Alkoholia koskevat kommentit joudun poistamaan alkoholilain takia, mutta kommentit erittäin tervetulleita.



Instead of heavy, simmered foods; I crave now salads. Tasty salad does not always call for lettuce, it can be comnined of herbs, nuts, vegetables, berries or fruits and cheese. Pesto, nut vinaigrette or a simple olive oil/balsamico combo as dressing.

Dry, fruity Hardys Bin 141 Colombard Chardonnay matched goat cheese salad nicely*.

3 kommenttia :

  1. Ihan täydellinen salaatti tällaisen aurinkoisen päivän päätteeksi kera viinilasin! Söin pari päivää sitten vuohenjuustoa pitkän tauon jälkeen ja voi kuinka hyvältä se taas maistuikaan. Talvella oli sinihomejuustohimo, nyt vaihdetaan näihin laatuihin, joita voi grillata!

    VastaaPoista
  2. Ihan parasta! Salaateissa vaihtelen, vuohenjuustoa, auraa tai halloumia. :) Aurinkoa viikonloppuun Lumo <3

    VastaaPoista
  3. Nämä sun kuvat on niin ihania. Näyttää niin upealta ja varmaan maistuukin.

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.