Kevät | Spring



Tässä vaiheessa vuotta tulee helpotuksen tunne. Lunta  saattaa vielä tulla (ja varmasti tuleekin, onhan maaliskuu ainakin tilastollisesi lumisin kuukausi), mutta kevät on tulossa! Lumikellot ja narsissin varret nousevat terhakkaasti vaikka hangen läpi! Nämä kuvasin jo toissa viikonloppuna.


Spring is coming; the first snow bells and narcissus stems are growing already.




Kevääseen taitaa kuulua myös flunssa. Toissa viikolla hoin messumatkalla kun asiakkaiden kanssa tuli puhetta pitkin talvea jyllänneestä influenssa-aallosta "Kunhan nyt tämän viikon yli selviän ilman flunssaa". No, heti viikonloppuna nenä alkoi jo vuotaakin ja olo on ollut aikalailla nuutunut jo viikon verran. Ei niin raihnainen, etten kokisi olevani työkunnossa, mutta kuitenkin sen verran kulahtanut, että kesken työpäivän olisi ihana vetäytyä nokosille... Appelsiinien C-vitamiinilla koetan lääkitä itseäni.




Also flu seems to be part of spring. This far I have been lucky, but now my nose is running and I feel pretty tired. Not really so sick that I couldn't work, but still quite run down. I try to medicate myself with vitamin C by eating lots of oranges.



Niin, huomennahan se kevät kalenterin mukaan alkaa!

Tomorrow is the official first day of spring!





4 kommenttia :

  1. Olemme nyt mökillä länsi-Suomessa Porin pohjoispuolella, ja täällä on vielä ihan täysi talvi. Yöllä pakkanenkin laski -16 asteeseen. Kotona oli aika keväistä, ja odotan kevättä kuumeisesti, mutta jotenkin oli aivan ihanaa putkahtaa tänne vitivalkoiseen aurinkoiseen maisemaankin. Mukavaa kevään odotusta!

    VastaaPoista
  2. Yes huomista odotellessa, mutta aurinko on antanut jo lupauksen keväästä. Aurinkoista viikkoa Lumo <3

    VastaaPoista
  3. Pikaista parenemista ja hyvää karkauspäivää!

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.