Helppo avokado-pestopasta | Easy avocado pesto pasta

Nyt trendikkäimmät kuulemma höyläävät kypsän, mutta vielä napakan avokadon kiemuraisiksi soiroiksi kuorimaveitsellä. Kokeilla tietysti piti minunkin. En ollut ihan vakuuttunut tekniikasta(ni), taidan kyllä kuutioida avokadoni vastakin.

Avokadosuikaleiden kanssa tarjosin pestopastaa, parmesanraastetta ja paahdettuja  pinjansiemeniä. Perinteinen pesto valmistuu basilikasta ja pinjansiemenistä, peruspestoon vaihtelua tuo vaikka tämä reseptini. Minkä version sitten haluatkin, joka tapauksessa pesto kannattaa valmistaa itse. Se valmistuu minuuteissa ja on paljon parempaa kuin purkkipestot.The trendiest way to serve avocado is to slice it thinly with vegetable peeler. I am not so convinced about this technique, will propably keep on cubing my avocadoes in the future.

With avocado I served pesto pasta, freshly shredded parmesan and toaste pine nuts. Traditional pesto is based on basil and pine nuts, recipe for a tasty alternative you can find here. Pesto is easy to make and it's so much better than store bought versions.

 

4 kommenttia :

 1. Ihanan raikkaan näköinen annos ♡♡

  VastaaPoista
 2. No niin tätä on testattava, mutta taidan kuutioida minäkin, sillä pidän isommista sattumista, kuin ohuista suikaleista. Kaunista tosin noinkin. :)

  Kirpsakkaa päivää Lumo <3

  VastaaPoista
 3. Näyttääpä maukkaalta! :) Täytyypä itsekin kokeilla tuota avokadon suikaloimista.

  VastaaPoista
 4. Tuota pitää kokeilla. Olen ekaa kertaa sun blogissa ja liityin heti lukijaksi. Tykkään lukea kaikkia erilaisia blogeja. Ois kiva jos kävisit kylässä Aurinkokujallakin.

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.