Joulu hiipii kotiin hitaasti | Christmas is slowly settling in



 
 
Katselin pari päivään sitten viime joulukuun blogikuvia. Itsenäisyyspäivänä koti oli jo kuusta lukuun ottamatta koristeltu jouluiseksi. Tänä vuonna jouluun valmistautuminen näyttää olevan hitaampaa. Pari hyasinttia sentään hankin ja lahjojakin on jo paketoitu. Ehtiihän tässä vielä koristellakin.

Joko teillä on koristeltuna ja jouluvalmistelut hyvällä tolalla?
 
Few days ago I did go trough my blog posts from last December. I had decorated home for Christmas in the beginnign December. This year I seem to take it slower. Few hyacinths I have bought, but otherwise I haven't decorated yet. Well, there are still few more weeks.

8 kommenttia :

  1. Meilläkin vasta jouluvalot parvekkeella ja valotähti ikkunassa. Pari hyasinttia istutettu mutta muuten valmistelut vielä kesken. Pikku hiljaa...eihän tässä nyt mitään kiirettä vielä ole :)

    VastaaPoista
  2. Muutama perinteinen koriste on kaivettu esille, yleensä 1. adventtina. Ja jouluvalot viritetty jo kuukausi sitten.
    Kukkia tai sen enempää koristeita ei sitten tarvitakaan, kun emme joulua kotona vietä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mekään emme varsinaisesti ole jouluna kotona, mutta kyllä pikku koristelua täytyy olla. Viime jouluna maalta saatu joulukuusi pistettiin aatonaattona pois, kun olimme anoppilassa aatonaattoillasta tapaniin anoppilassa ja tulimme vain käväisemään kotona enne kentälle lähtöä. Kuusi meni jouluksi vielä samaan taloyhtiöön toiseen perheeseen 😊

      Poista
  3. No vielähän tässä on muutama viikkoa aikaa saada loppujututkin laitettua.
    Itselläni kaikki on jo paketeissa ja voin nauttia lomasta ilman stressiä.
    Kivaa viikkoa Lumo!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, ei tässä mikään kiire vielä ole. Eilen paketoinkin lahjoja, joten ihan hyvässä mallissa ovat valmistelut.

      Poista
  4. Hyvin ehtii ja rauhallisempaa, kun tulee hiljakseen. Meillä on nyt kuusi ja lasten mieleen kimalle sellainen. Joulun jälkeen olen siihen niin ähky niin ähky, joten kenties hiljaa on parempi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lasten mielen mukaan on varmasti hyvä mennäkin. Olen valmis laittamaan koristeet aika pian joulun jälkeen pois, iloitsen niistä mieluummim etukäteen.

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.