Ravintolapäivä 15.11.2014 / Restaurant day 15.11.2014






 
 
Marraskuu on melkoisen haastava ajankohta Ravintolapäivälle. Eilen neljä vuodenaikaamme eivät todellakaan tuntuneet rikkaudelta jäätävän tihkun vihmoessa kasvoille ja koleuden jähmettäessä kätöset.

Suuntasimmekin kaupungilla kiertelyn ja "ravintoloiden" bongailun sijaan vain Vanhan kirkon puistoon jakamaan muutaman annoksen. Blinikoju oli perinteisellä paikallaan, sieltä otimme blinin siianmädillä, maistelimme myös ribsejä ja hongkongilaistyttöjen myymää makeahkoa riisipapupalleroa (sorry, tästä ei tullut suosikkia, koostumus ja makukin oli hieman outo). Sen sijaan possuvartaat ja mausteinen massaman curry olivat kovasti mieleemme. Näiden jälkeen olikin kiire lämpimiin sisätiloihin!

 
November is quite challenging time for Restaurant day. Freezing rain and damp coldness do not feel like blessing. Instead of wondering around town we headed to a park where several pop up restaurants we conviniently together. First we shared a Russian blini, then a portion of ribs, a rice bean ball and very good pork skewers and tasty massaman curry. Then it was time to fast head indoors.

4 kommenttia :

  1. Te olitte rohkeita! Jätin itse suosiolla ravintolapäivän väliin koska eilisen harmaus, viimaisen tihkusade ja kylmyys olisi ollut aivan liian haastavaa syömiselle. Ihan harmitti kun näin Bulevardilla lähellä Sinebrychoffin puistoa kaksi thaimaalaisnaista kojunsa kanssa ja koko kadunpätkällä ei näkynyt yhtään ihmistä kun ajoin siitä itse ohi autolla. Melkein pysähdyin säälistä ostamaan heiltä jotain kunnes muistin ettei minulla ollut yhtään käteistä. Toivottavasti edes joku osti jotain.
    Talvi ja ravintolapäivä ei oikein ole toimiva yhtälö....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käpälät olivat kyllä aika jäässä, kun haarukoimme yhteisestä styrox-kupista. Pidempää kierrosta ei tehnyt mieli tehdä.

      Poista
  2. Marraskuu on tosiaan vähän haastava ajankohta ravintolapäivälle, minäkin bongasin tuon Marjon yllä mainitseman kojun ja jotenkin kävi sääliksi... :( Ruokaa oli vielä jäljellä, mutta toisaalta naiset vaikuttivat ihan iloisilta ja naureskelivat siinä.

    Minä en tänä viikonloppuna osallistunut katuruokatapahtumiin, olisi tosiaan se Street Food Carnevalkin ollut Kaapelitehtaalla. Tälle lauantaille kun sattui meidän pikkujoulut Murussa, joten keskityin siihen, jottei tulisi ihan makeaa mahan täydeltä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vanhan kirkon puisto ja Espan puisto ovat melko lailla varmimmat paikat pop up-ravintolalle. Jo korttelin, parin päässä potentiaalisia asiakkaita voi olla huomattavasti vähemmän.

      Välillä tapahtumia on vain liikaa päällekkäin ja on tehtävä valintoja. Muru-postauksestasi päätellen valintasi oli oikea!

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.