Hybridiherkku / A hybrid goodie

 

 
Kävin tiistain lanseeraustilaisuudessa maistelemassa "kohuttua" uutuusherkkua; Arnoldsin Cronizia.
 
 Tilaisuus piti alunperin järjestää ulkona, mutta sateet ajoivat tämänkin tilaisuuden sisätiloihin. Kuvia ei sitten tullut otettua muusta kuin itse tuotteesta.
 
Leivonnaisen loi alunperin newyorkilaistunut ranskalainen Dominique Ansel vasta vuosi sitten, mutta tuote on jo saavuttanut kulttimaineen.
 
Alkuperäistä donitsin ja croissantin risteytystä Cronutia myydään vain 350 kappaletta päivässä, kaksi per asiakas. Tuotteen ainutlaatuisuus ja rajallinen saatavuus on saanut jonon mutkittelemaan New Yorkin kaduilla.

Jonoa oli ilmeisesti aika lailla eilen Helsingissäkin, kun Arnolds jakoi tuotetta ilmaiseksi. Cronizia on tarkoitus valmistaa kuitenkin enemmän kuin New Yorkissa.

Kuorrutettu ja täytetyt donitsit ovat usein makuuni liian makeita, mutta tämä yhdistelmätuote oli sopivan makea. Jaoimme Siipan kanssa cronutit niin että jaksoimme maistaa kaikkia kolmea makua. Vanilja nousi minun ja monen muunkin suosikiksi hieman yllättäen, suklaiset mauthan ovat miltei aina suosikkejani.

Hae you heard of Cronut; a New York invention to mix croissant & donut? A Finnish version of this hit product is now available at Arnold's. Vanilal was my favorite.
 
 

1 kommentti :

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.