Keväinen salaatti / Spring salad

 
 

Ostimme äitienpäiväksi ison laatikollisen mansikoita. Niistä riitti pavlovan lisäksi myös edellisen päivän illalliseen. Keväinen salaatti syntyi basilikasta, horsman versoista, granaattiomenan siemenistä, pinjan- ja kurpitsansiemenistä sekä revitystä mozzarellasta. Lisäksi lehteilevää leipää, jota otin pakkasesta ja paistoin nopeasti pannulla sekä jugurtti-tahinitahnaa.

 
 
For Mother's Day we bought a big box of strawberries. Besides the pavlova tere was enough berries to use for the previous day's dinner salad. Spring salad was made of basil, willowherb shoots, pomegranate seeds, pine nuts, pumpkin seeds and shredded mozzarella. In addition I took straight from the freezer some flaky breads and baked them quickly in a pan. Bread was served with tahini and yoghurt dip.

4 kommenttia :

  1. Näyttää todella herkulliselta ja kauniin värikäältä! Oli varmasti hyvää. :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Värikkäät salaatit ovat ihanaa kevät/kesäruokaa.

      Poista
  2. Yummy. Näyttää tosi herkulliselta. I gotta try this summery salad!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Strawberries are delicious in salads and of course pretty and colorful.

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.