Kirkkaasti kevääseen / Bright now and in the future

 
 
Sain Lumenelta taannoin kokeiluun äskettäin lanseeratun Bright Now Visible Repair-sarja tuotteita.  Tuotteet on tarkoitettu  meille 35+ -vuotiaille naisille.
 
Innovatiivinen lakan kantasoluteknologia auttaa ylläpitämään ihon luonnollista uusiutumista sekä ehkäisee ryppyjen syntymistä. Lisäksi lakan antioksidanttipitoinen nektarin luvataan suojaavan, kirkastavan ja heleyttävän ihoa
 
Kokeilussani on korjaava & heleyttävä päivävoide ja yövoide, seerumi sekä  korjaava silmänympärysvoide & peitevoide.

Kaikki tuotteet ovat toimineet hyvin. Suosikikseni nousi silmänympärysvoide ja samasta purkkiyhdistelmästä löytyvä riittoisa peitevoide. Ensimmäisellä kerralla käytin sitä liikaa ja voide tuntui rullaavan ihollani eikä asettunut ensiyrittämällä oikein hyvin. Seuraavana aamuna otin vain pienen pienen nokareen, jonka taputtelin ohueksi, mutta sopivan peittäväksi kerrokseksi tummille silmän alusille. Yhtenä aamuna sekoitin jopa hätäpäissäni seerumista ja peitevoiteesta oman bb-voiteen ja käytin peitevoidetta luomivärin pohjustukseen, kun normaalisti käyttämiäni tuotteita ei ollut käsillä... Toimi aivan kelvollisesti tällaisiin innovatiivisiin kokeiluihinkin!

Päivävoiteessa on suojakerroin 15. Suojakerroin on tärkeä. Vaikka kevyt päivetys tekee ihosta kauniin, uskon että ihon suojaaminen liialta auringolta on ollut hyvänä pysyneen ihoni salaisuuksia. 
 
Takavuosina pidin Lumenen tuotteita jotenkin vanhahtavina ja tylsinä, mutta nykyisin käytössäni on useita hoito- ja värikosmetiikan tuotteita Lumenelta. Esim. huulipunavalikoimaan on tullut minulle sopivia neutraaleja sävyjä. En usko, että minusta olisi tullut vanhahtava ja tylsä, vaan Lumene on mennyt eteenpäin!
 
Plussaa tietysti suomalaisuudesta, näissäkin valinnoissa voidaan tukea suomalaista työtä.
 
Postauksen tuotteet saatu blogin kautta Lumenelta.
 
 
 I got for test from Finnish cosmetic brand Lumene products of recently launched Bright Now Visible Repair products. 

 Cloudberry Stem Cell Technology helps to protect and activate skin’s natural renewal and optimize skin’s hyaluronic acid production to visibly reduce the appearance of wrinkles and provide smoother skin. With added berry nectar full of antioxidants, skin is further protected, detoxified and brightened with a fresh glow.


I have been testing day and night creams, serum and 2in 1correcting eye cream & concealer.My favorite has been the eye cream and concealer. One morning the I didn't have acces to my normal bb cream and eye shadow primer, so I mixed up  my own bb cream using the serum and concealer and used concealer also as eye shadow base!

In the past, Lumene's products somehow felt old fashioned and a bit boring to me , but now I use a number of skin care and color cosmetics products from their range. For example, their lipstick range has now several good neutral shades. I don't think I have become old fashioned and boring lately, but Lumene has moved on!

Posting done in collaboration with Lumene.

6 kommenttia :

  1. Huomenta!

    Mä sain tuon saman paketina ja kokeilussa on vasta ollut tuo serumi. Tykkään ihan hirmuisesti! Mulla on ongelmaiho; pintakuiva rasvainen sekaiho, joka reagoi ihan kaikkeen; niin sisäiseen kuin ulkoiseenkin stressiin. Pitäisi ottaa tuo silmänympärysvoidekin käyttöön, sillä tähän astisessa elämässäni en ole sellaista käyttänyt. Oops :)

    Oletkos muuten tulossa 12.4.? Me Sallyn kanssa otetaan tällä kertaa viralliset valvojat (miehet) mukaan myös! Ja jäädään yöksi, ettei tule kiire junaankaan :)

    Aurinkoiset tiistaiterkut Tampereelta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse aloitin silmänympärysvoiteen 25 v. hujakoilla. Silmänympärykset ovat ikäiselleni aika sileät, ongelma on lähinnä aamuisin turvoksissa olevat luomet.

      Tulossa ollaan. Tällä kertaa otan kuitenkin avecikseni ystäväni, Siippa kun oli sitä mieltä, että ehkä naisporukassa ilta voisi olla hauskempi???

      Poista
  2. Olen suosinut Lumenen tuotteita Lancomen rinnalla jo vuosia. Pidän mm. Lumenen huulipunista, jotka ovat riittävän rasvaisia minun kuivuville huulilleni. Lisäksi olen nykyään ihan koukussa Lumenen meikinpoistoliinoihin. Äärimmäisen käteviä matkoilla ja miksei myös kotonakin :) Suomalaisuutta on tuettava!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lumenen huulipunien koostumus on minunkin mieleeni.

      Arjen pienet valinnat vaikuttavat näissäkin, suomalaista kannattaa suosia aina kun voi.

      Poista
  3. Lumene on edennyt valtavin harppauksin jo kauas siitä tylsästä Lumenen sinisestä. Vaihtelen itse tuotteita laidasta laitaan enkä huomaa ihossa mitään eroa kalliiden sarjojen ja edullisempien välillä. Tuoksut ja koostumukset ovat toki ihanampia kalliissa tuotteissa:) Nämäkin Lumenen voiteet ovat kivunneet jo halpasarjoista apteekkikosmetiikan hintaisiksi.

    Kulmavaha ja harmaanruskea kulmakynä ovat CC-voiteen ohella Lumenen tähtituotteita minun laatikossani. Niille en ole löytänyt kilpailijaa. Kaikki muukin on hyvää, paitsi ripsivärit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kulmavahaa en olekaan kokeillut.

      Hankintalistalla seuraavana on aurinkotuotteita, niitä tarvitaan pian näilläkin leveysasteilla (heti voisi ottaa käyttöön itseruskettavan, iho on suorastaan pelottavan valkoinen talven jäljiltä).

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.