Pakkaspäiviä / Freezing cold days



 
Pakkaspäivinä on ollut mukava keittää lämmittävää teetä heti aamusta töissä. En yleensä juo teetä, mutta tämä syksyllä Pariisista  (pakkauksen perusteella) ostamani vähän lakritsille maistuvan detox-tee on hyvää. Ja eikö näin vuoden alussa puhdistautuminen ole hyväksi, edes kuppi kerrallaan.
 
Ranteessa on kilissyt joululahjaksi saamani Mariian tekemä hopeinen rannekoru. Koru on vähän "epäkesko" , ei siis tasaisen pyöreä muodoltaan, näin se istuu ranteelle kauniisti. Korun antoi anoppilan koira Tarmo, meillähän lahjoja antavat ihmisten sijaan aina eläimet. Nimikirjaimet rannekorun laatassakin ovat kuulemma Tarmon, eivät minun, meillä kun on samat nimikirjaimet, vaikka hänen sukunimensäkin on eri kuin minun...

I normally don't drink tea, but lately I've been sipping liquorice flavored detox tea I bought in Paris. It's tasty on freeezing cold winter mornings.
 
On my wrist I have had a sterling silver bracelet made by Mariia. Shape of the bangle is organic, not perfectly round, so it sits nicely on wrist. It was given to me as Christmas present by my mother & father in law's dog Tarmo. As a joke we don't give presents to each other, all gifts are given by animals... I and Tarmo also have the same initials.


10 kommenttia :

  1. Tuo Detox-tee olisi kyllä hyvä juttu, näin joulun jälkeen...Puhdistusta kaipaa kroppa tää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. puhdistustehosta en ole ihan varma, mutta tee maistuu hyvältä!

      Poista
  2. Kiitos inspiroivasta blogistasi! Seuraan vain muutamia blogeja säännöllisesti ja löysin blogisi suosikkiblogini pitäjän aikuisten naisten blogilistalta. Mukava pistäytyä illalla paperitöiden lomassa blogissa ja katkaista ajatukset johonkin ihan muuhun...ja taas jatkaa töitä. Inspiraatiota ja iloa kirjoittamiseen, ideoihin, kuvaamiseen... tv. Tuija

    VastaaPoista
  3. Detoxille olisi täälläkin tarvetta:)
    Koru on tosi kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole nähnyt tätä teetä Suomessa myynnissä, tosin en ole tutkinut teehyllyjä kovinkaan tarkkaan. Voisin ostaa teetä lisää Pariisista, jos vain ehdin Grand Epicerieen ensi kuun messumatkalla.

      Poista
  4. Onpas Tarmo löytänyt sulle ihanan joululahjan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarmo oli lähettänyt asiamiehensä (tai itseasiassa asianaisensa) Mariian puotiin asialle...

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.