Lehtijuttua tekemässä / Preparing for a food magazine photoshoot



 
Meillä kuvataan tänään Kodin Kuvalehden ruokasivuille. Olemme kerran aiemminkin tehneet ruokaa toimittajaystävämme lehtijuttuun, mutta tällä kertaa on tulossa isompi kokonaisuus. Olen miettinyt reseptejä, kirjoitellut niitä ylös ja käynyt tietysti ruokaostoksilla, kuten yläkuvasta näkyy... Joulukin kerättiin alta pois, juttu kun ilmestyy kevättalven numerossa.
 
There will be photoshooting in out kitchen today for a Finnish magazine. Our pasta dish has been featured in the same magazine earlier, but this time we will cook several dishes together with friends. The past days I have thought what to cook, written down recipes and grocery shopped.


10 kommenttia :

  1. Jään mielenkiinnolla odottamaan tätä juttua ja reseptejä.
    Eka kuvassa taitaa vielä piilotella yksi tonttu ruokakasan takana ;)
    toivoo ehkä pääsevänsä juttu...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuva otettiin eilen, kun oltiin tultu hallista ja kaupoilta, tontut korjattiin pois sen jälkeen odottamaan ensi joulua.

      Poista
  2. Oi joi. Varmasti valmistuu herkkuja! Mulle tuli tänne muutaman vuoden Kodin Kuvalehti, mutta sitten alkoivat olla postituskulut niin poskettomat, että lehdestä piti luopua. KK on mielestäni aina ollut monipuolinen, hyvin toimitettu ja tehty, luettavaa moneen lähtöön. Kyllä se oli aina kuukauden kohokohta, kun lehti tuli :)

    Onnea kokkailuun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Päivä oli oikein kiva, mutta välillä keittiössä oi aika tohina, kun monta ruokaa valmistui yhtä aikaa ja niitä piti saada kuvausvalmiiksi. Stailattiin annoksia toimittajan kanssa lennossa, samalla kun toinen käsi käänteli makkaroita pannulla ja hämmensi tomaattikastiketta kattilassa. Teimme kolmea makkaraa, kolmea makkararuokaa, lisukkeita, jälkkärin... Kuvaajan jo lähdettyä tajusin, että yksi lisuke oli jäänyt jääkaappiin ja kuvaamatta. No, ihan kaikkia ruokia ei varmaan edes tule lehteen, niin paljon niitä oli.

      Lopputulos tulee Kodin Kuvalehteen 5/14.

      Poista
    2. Varmasti ollut vilkas ja mielenkiintoinen päivä. Sun omatkin ruokakuvat saavat veden kielelle. Mun makkarakokkailut ovat nykyään tasolla hodarit ja joskus bratwurstia makupaloiksi. Kyllä tässä hyviä reseptejä tarvittaisiinkin.

      Laitanpa numeron mieleen. Ehkä reseptit julkaistaan lehden nettiversiossakin.

      Poista
  3. Tuo lehti täytyy kyllä ostaa :) kivaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ruokaa oli sellainen määrä, että kaikki reseptit eivät varmaan mahdu yhteen numeroon, mutta kaikki makkarareseptit ja varmaan ainakin osa makkararuokaresepteistä tulee mukaan.

      Poista
  4. Hauskaa! Pitääpä lukea sitten tuo lehti, varsinkin jos makkaraohjeita. Meidät on alustavasti kutsuttu makkarantekokurssille, mutta aikataulujen sovittamisessa on vähän hankaluuksia... mutta ehkä joku päivä!
    Nti Papu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Makkaran teko on todella hauskaa. Olemme opettaneet sitä useille ystäville, jotka ovat itsekin innostuneet ja levittäneen makkaran valmistuksen ilosanomaa omille ystävilleen!

      Poista
  5. Mä kans odotan jo "vesi kielellä" tätä numeroa!

    Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.