Illan asusteita / Award event outfit





Moni muu tämän päivän Inspiration-blogitilaisuuteen ja etenkin illan palkintotilaisuuteen osallistuva on jo esitellyt asujaan ja asusteitaan. Omiani en ole ehtinyt päivän valossa kuvata ennen tätä aamua.

Tässä siis pikku kurkkaus asuuni, oma asuni ei ehkä ole niin "inspiroiva" kuin kutsun pukukoodi oli. Tässä vaiheessa"muodonmuutosta"en halua satsata uuteen juhla-asuun, jota tulee käytettyä ehkä vain tämän kerran. Vanhat pikkumustat taas ovat liian väljiä. Laitan siis tummanharmaan Ril'sin mekon, jota käytän töissäkin. Kengät, korut ja laukkukin ovat vanhoja, mutta näillä mennään nyt.
 
Hurjan työviikon lisäksi blogin tiimoilta on ollut kaikenlaista jännää meneillään tällä viikolla, olen mm. antanut kansainväliseen julkaisuun pienen panokseni Suomi-kuvan kirkastukseksi ja käynyt neuvottelemassa eräästä blogiin liittyvästä tilaisuudesta, jota emännöin. Muutama lukijakin voi päästä mukaan. Näistä lisää tulevaisuudessa.
 
Nyt kiirehdinkin blogitilaisuuteen tapaamaan "kollegoita" ja mm. opettelemaan uusien cocktailien tekoa.
 
There is a Finnish blog award evern tonight. Other bloggers have published photos of their outfits and accessories all week long, but I haven't had time to snap photos of my garment or accessories until now.

My dress is quite simple. At this point of my little weigh loss journey I am not willing to buy a new party dress that I probably will use only once. I will wear a newish dress I wear also at work. I just accessorize it with quartz beads and high(ish) heels.
 
I have had all kind of interesting projects with my blog this week; I have given an interview for an international publication and had few meeting to discuss about an upcoming blog event I will host.



4 kommenttia :

  1. Oi ihanaa, sinäkin olet lähdössä sinne Indiedaysin tilaisuuten, Toivottavasti sinulla on hauska ja upea ilta!! Minusta asusi on hyvä valinta ja ihan mieletöntä tuo ''muodonmuutoksesi''
    XX!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No olihan se mekko sieltä maltillisemmasta ja arkisemmastakin päästä, mutta korkkareilla, saumasukilla, irtonutturalla ja kvartsi-hopeakoruilla se sai vähän nostetta.

      Poista
  2. Ihastuttavat korut! Kivaa sunnuntai-illan jatkoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varsinkin tuo kaulakoru taipuu niin arkeen kuin juhlaan. Taitaa olla eniten käyttämäni koru (kihla- ja vihkisormuksen lisäksi).

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.