Restaurant day May 2013

 
 
 

Lauantain ravintolapäivään lähdimme tavanomaista myöhemmin, olinhan alkuiltapäivän Sannan vieraana.

Pop up-ravintoloita oli silti runsaasti auki Helsingin keskustassa myöhemminkin iltapäivällä, tarjontaa päivän aikan oli enemmän kuin koskaan aiemmin.

Kuvasaalis jäi laihaksi, kameran akku oli aivan lopussa ja napsin vain jakamistamme annoksista kuvat peläten kameran sammuvan millä hetkellä hyvänsä. Aluksi söimme Helian opiskelijoiden valmistamaa cevichea, joka oli todella herkullista. Tätä helppoa, raikasta ruokaa voisi syödä vaikka 5:2-päivinä.

Jaoimme myös hodarin, jossa oli 24 h haudutettua possua välissä, brasilialaisen liha-annoksen ja lopuksi suuntasimme Sepän puistoon, jossa lopuksi söimme puoliksi Serranokinkkuannoksen kuten parina Ravintolapäivänä aiemminkin.


We started our Restaurant day later than usual, as I was guest of Sanna earlier in the afternoon.

Also later in the afternoon there was plenty of pop restaurants to choose from in Helsinki city center. I took only few photos as my camera battery was very low.

We started bye eating fantastic ceviche, then shared pulled pork hot dog and Brazilian mixed meat hotdog, and finally had a portion of Serrano ham.

2 kommenttia :

  1. Ja mulla meni taas tämä päivä ihan ohi :( Höh. Herkullisia kuvia :)

    VastaaPoista
  2. Me olemme olleet mukana joka kerran. Kerran "ravintoloitsijoina" ja muuten asiakkaina.

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.