Online versions of favorite print magazines - for free

 
 
Hei helsinkiläiset (+vantaalaiset, espoolaiset ja kauniaslaiset), tiesittekö, että kirjastomme tarjoaa aikakauslehtien nettiversioita ilmaiseksi luettavaksi?
 
HelMet-kirjasto tarjoaa asiakkailleen lähes 200 aikakauslehden digitaaliset näköislehdet luettavaksi Zinio-lehtipalvelussa. Palvelu on käytettävissä lukuisilla eri alustoilla ja päätelaitteilla kotoa käsin tai asiakaspäätteillä kirjastossa. Kokoelma kattaa laajasti eri aihepiirit: uutis-, talous- ja tiedelehdet, urheilu- ja musiikkilehdet sekä naistenlehdet ja erikoislehdet aiheista kuten vaikkapa koti ja sisustus, puutarha, tai veneily ja ilmailu
 
Lisätiedot ja kirjautumisohjeet täältä.
 
Itse olen lukenut jo House Beautifulin sekä Martha Stewart Livingin. Seuraavaksi taidan lukea Ellen.
 
 
Helsinki City library offers online versions of over 200 magazines for free for library card holders.

5 kommenttia :

  1. Wau, en tiennyt! Tämä oli tosi hyvä vinkki, kiitos!!

    VastaaPoista
  2. Ai jukra! Voikohan niitä lukea täältä ulkomailta käson? On nääs Kallion kirjaston kortti :) Tosin taitaa olla vähän vanha.

    VastaaPoista
  3. Kirjastokortin numerolla kirjaudutaan ohjelmaan, omani on n. 15 v. vanha, ehkä vanhemmilla pahvikorteilla ei ihan onnistu...

    VastaaPoista
  4. Kiitos vinkistä. Nyt sain viimeisen syyn käydä uusimassa kirjastokorttini :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kipin kapin kirjastokorttia uusimaan! En tilanpuutteen vuoksi enää pahemmin voi ostaa kirjoja (no ehkä joitain keittokirjoja mahtuisi vielä), kotoa kun löytyy parikymmmentä hyllymetriä kirjoja... Aina kun näen kiinnostavan kirjan, katson kirjaston sivuilta onko se valikoimissa. 0,50 eurolla kirjan voi tilata lähikirjastoon.

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.