Paris window shopping - color of the season, boots & shoes






Pantonen vuoden 2012 väri, Tangerine Tango, näkyi etenkin asusteissa Pariisin näyteikkunoissa

Pantone's color of the year, Tangerine Tango, was strongly visible in Paris shop windowss, especially in accessories.


Käärmekuvioitua nahkaa näkyi paljon.

Snake embossed leather was in many windows.





Nilkkuri on nyt Pariisin suosituin saapastyyppi; bikerbuutseista sofistikoituneempiin versioihin. Omat mininastoin koristellut mustat nilkkurini sain viime minuuteilla ennen liikkeen sulkemista. Olin edellisenä päivänä käynyt ketjun toisessa liikkeessä, josta minut ohjattiin Republiquen liikkeeseen, se vain oli mennyt ½ h aiemmin kiinni kuin minulle oli kerrottu. Seuraavan päivänä juna messuilta seisoi joka asemalla, kun ovia ei saatu kiinni väenpaljouden takia. Liikkeen sulkemisaika läheni ja vielä piti vaihtaa junasta metroon. Lopulta ehdin kuin ehdinkin ennen sulkemista.

Ankle boot is now the most fashionable boot type in Paris. I got my mini studded boots after lots of effort and running around Paris.



Ballerinat ovat ikisuosikkeja; nahkaballerinoja löytyi joka hintaluokasta; halvimmillaan kaksi paria hintaan 30 € tai laadukkaita Repeton ballerinoja parista sadasta ylöspäin.

Ballerina flats are forever favorites; leatherballerinas could be as cheap as two pairs for 30 €, in contrary Repetto's quality ballerinas started from two hundred euros.
Koboltinsininen on ensi vuoden suuria värejä, sitä näkyi jo Pariisin näyteikkunoissa (vaikka väri ei toistukaan aivamn niin kirkkaanan kuvassa kuin se oikeasti oli).

Tuota chevron-kuvioista huivia himoitsin, mutta olen asettanut itseni huivinostokieltoon, kun kaapista löytyy jo 50 kpl huiveja...

Cobolt blue will be one of the big colors next year, it was already visible in some shop windows (even though here it doesn't look as bright as in the window).

I really liked the chevron scarf, but I have benned myself from buying scarfs, I alreay have at least 50 of them...


Tämän kengän koron metallikoristeet kiinnittivät huomioni, mutta kengät jäivät kuitenkin kauppaan.

The metal embellishment on the heel of this shoe catched my eye, but still I didn't buy the shoes.

5 kommenttia :

  1. Balleriinat ja Pariisi kuuluvat yhteen. Minä ja ballerinat myös. Viimeeksi ostin pähän pistosta Operan läheltä kirkkaan punaiset kiiltonahkaiset balleriinat 19eurolla enkä kadu vaikka hiukan arvelutti hinta ja väri puoli tuntia ostoksen jälkeen kun punainen ei ole minun väri mutta jostain se on alkanut hiipiä elämääni. Nilkkureista tykkään..housujen kanssa koska muuten niissä näytän jotenkin ei-hyvältä. Tuntuu että ne sopvat muille mutteivat minulle. Kivoja nämä sinun monipuoliset Pariisi jutut! Merci!
    -Anne

    VastaaPoista
  2. Jätin ballerinat ostamatta, ne halpisbaltsut oliva aika huonolaatuisia (mutta ei kai 15 € kengistä voi enempää odottaakaan) ja kaapissa on jo valmiiksi aika paljon ballerinoja. Täytyy keväällä katsoa tilanne uudestaan.

    Nilkkureita aion käyttää housujen kanssa. Monet "kirahvinkoipiset" naiset käyttivät niitä myös hameen kanssa ja näytti ihan kivalta, mutta itselläni näyttäisi lähinnä naurettavalta hameen kanssa.

    VastaaPoista
  3. I love orange...but not on me :)

    VastaaPoista
  4. Deep burnt orange actually makes a great accessory color when not held against face.

    VastaaPoista
  5. Niiiin hienoja kuvia kengistä ja laukuista! Täällä yhdellä kenkä- ja laukkufriikillä kuola vain valuu suupielestä. :D Tosi hyvännäköiset nuo niiteillä koristellut nilkkurit! Nyt onkin kengissä tosi paljon niittejä koristeina, joko hengenvaarallisen terävinä tai sitten tuolla lailla litteinä. Ja olen myös huomannut, että korkoja on ruvettu koristelemaan joko niiteillä tms. tai jollakin kuosilla.

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.