Pool party!


Helteiden viimein saapuessa saimme lauantaiksi kutsun ystäviltä kokeilemaan heidän uutta ulkouima-allastaan. Istanbulista ostetut peshtemal-pyyhkeet pääsivät käyttöön. Olimme niihin tyytyväisiä, ne ovat kevyitä ja helppo pakata pieneen tilaan, silti ne kuivaavat hyvin ja ovat riittävän suuria sarongeiksikin.

When the the wave finally arrived in Finland, we were invited to test our friends' new pool. We used the peshtemal towels we bought in Istanbul; they are lightweight, but absorb water well and feel very soft and nice. They are big enough so they can be used as sarong as well.





Uimisen lomassa nautimme raikasta gazpachoa, meheviä ribsejä ja cole slowta sekä jäätelöä ja mansikoita.

Between swimming we were served cooling gazpacho, juicy ribs with cole slow and ice cream with strawberries.



Innokkaimmat uimarit viihtyivät altaassa yömyöhään.

The most enthusiastic swimmers returned to pool again and again.



Istuimme lämpimässä kesäyössä katoksen alla ihailemassa läheltä kulkenutta ukkosmyrskyä joka valaisi taivaan. Sateesta ja salamoinnista huolimatta yö oli ihanan lämmin, toivottavasti lämpö jatkuu!

We sat until late night under the canopy, enjoying the warm weather and amazing thunder storm that passed nearby.

4 kommenttia :

  1. Aivan ihanan kuuloinen ilta! Ja samoin tuo Istanbulin matka -kisuliinien ja noiden pyyhkeiden innoittamana olisin valmis lähtemään sinne HETI (sitäpaitsi onhan tässä yksi työpäiväkin jo takana, heh)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilta oli ihana, söimme hyvin ja nautime kesän kuumimpana päivänä vilvoittavasta altaasta.

      Istanbulissa ei kisuliineilta voi välttyä. Pyyhkeet oliva ihan parhaat tuliaiset, harmittaa, ettemme ostaneet niitä lisääkin (ostimme kymmenen, yhdet itsellemme ja loput tuliaisiksi).

      Poista
  2. Teillä näyttää olleen aika täydellinen ilta! Upeita kuvia. :)

    VastaaPoista
  3. Ystäviesi katos köynnöksineen on niin ihana että haluaa samanlaisen. Itseasiass olen jo tuota katosta aikaisemminkin katsellut kaupasta mutta nuo köynnökset ja valot kruunaavat sen :) Toivottavasti saan itsekin istua iltaa tuollaisessa joskus.

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.