On my balcony



Parvekkeella alkaa olla aika kesäisen näköistä, vaikka ihan kunnon kesähellelukemiin ei vielä näytetä päästävän.

Olen jonkin verran allerginen kaikille hyönteisten pistoille, mutta kun rauhallisesti liikkuu, mehiläinen on kiinnostuneempi orvokin medestä kuin nahkani perferoinnista.

It starts to look like summer in my little balcony, even though temperature isn't very warm yet.

I am somewhat allergic to all insect bites, but moving slowly and calmly I could photograph the bee, it was more interested in the flowers than piercing my skin.





Kukat hankin jo useampi viikko sitten, mutta yrttejä kävin ostamassa torilta ja ruokakaupasta vasta lauantaina, yöt ovat olleen sen verran viileätä, että pelkäsin ainakin osan yrteistä kuolevan kylmään aiemmin.


Flowers I bought aready several weeks ago, but herbs only yesterday form the greenmarket and from grocery store herb shelf.

 

Lintujen uima-altaatkin=teekupit on jo kiinnitetty paikoilleen.

Hyvää työviikkoa kaikille, minä vietänkin tämän viikon ylityövapaita ja otan rennosti!

Bird baths=teacups are already on their places.

Happy work week for everyone. I am off this week, covering over time hours of past winter and taking it easy!

8 kommenttia :

  1. Kaunista! nyt on luvattu onneksi lämpenevää, onhan juhannus jo kahden viikon päästä :) Tosi kiva idea laittaa kaunis kahvikuppi lintujen juoma altaaksi ♥

    VastaaPoista
  2. Vehreä ja kesäinen tunnelma parvekkeellasi, siellä minäkin mieluusti kesän hetkiä viettäisin :) Kesän lämpöä ja tuoksuja lomaviikkoosi.

    VastaaPoista
  3. Säätiedotus onkin luvannut lämpenevää täksi viikoksi. Vielä viime viikon lopulla lupailtiin vain sadetta ja koleaa etelään.

    Kepin päähän liimattuja kahvikuppeja lintujen uima-altaina näimme Cape Codissa antiikkiliikkeen pihassa. Idea oli hauska, joten nappasimme sen käyttöömme. Vain jonkin kerran olemme nähneet, kun linnut ovat kylpeneet kupeissa, mutta aika usein niistä löytyy höyheniä, joten käytössä ovat!

    VastaaPoista
  4. Hyvä lähis ampparista, se näyttää ihan suuremman luokan pedolta jo:) Noi kahvikuppialtaat on hauska idea.

    VastaaPoista
  5. Voi miten kaunista! Ja upea lähikuva öttiäisen mehuhetkestä :)

    VastaaPoista
  6. Mehiläinen olikin aika pullukka, näin jo kaukaa, kun se lenteli kohden orvokkeja ja viipyi aika kauan parvekkeella kukasta kukkaan lennellen.

    VastaaPoista
  7. Näyttää ihanan kesäiseltä! Tosi hienot muuten nuo yrttien metallikyltit. Hyvä idea, pitääkin ruveta kehittelemän kylttejä itsellekin. :)

    VastaaPoista
  8. Osan kylteistä olen ostanut vuosia sitten Tukholmasta, loput Suomesta, en enää muista mistä.

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.