In love

 
 
For the moment my blog seems to be concentrated on flowers... but can't help myself... I am in love with my street and the trees blooming. It will be over by next weekend and I promise to return to wider variety of subjects...

Juuri nyt blogini on keskittynyt kukkiin... mutta en voi hillitä itseäni... olen rakastunut kotikatuuni ja sen kukkiviin puihin & pensaisiin... kukinta taitaa kuitenkin olla ohi ensi viikonloppuun mennessä ja tunnekuohunikin varmaankin tasaantuu...

7 kommenttia :

  1. Kukat ovat ihania ja kuvat niistä enemmän kuin suotavia. :-) Ihanaa alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
  2. Kukkapostauksia ei ole koskaan liikaa:) Meillä on sisäänkäynti kuin häidenjäljiltä kun koristekirsakan kukinta kuihtuu. Maa täynnä pinkkejä terälehtiä. Omenapuut ei oikein jaksa kukkia kun rusakot kävi verottaan oikein urakalla talvella mutta ovat sentään hengissä. Koristekirsikkakin vois kukkia koko kesän koska ei tuota syötävää, eikä kestää vaan viikon verran.

    VastaaPoista
  3. This is such a precious time of the year in the North. Just allow yourself to immerse yourself. I love all that you share my friend.

    Kram
    xx Charlotta

    VastaaPoista
  4. näytti tutulta, oma kotikatuni myös jos kyseessä paikka jossa -39 tehtyjä kerrostaloja, kirkko kadulla, sekä r-kiska ja Siwa?

    VastaaPoista
  5. Ihanaa kukkaloistoa, tuoksunkin voi osasta melkein aistia. Hyvää viikonalkua!

    VastaaPoista
  6. Jep, taitaapa olla sama katu... Itse asun 50-luvun taloissa, siinä kuppilaa vastapäätä.

    VastaaPoista
  7. On ihanaa rakastua joka vuosi yhä uudelleen... kukkiviin puihin. Koen saman tunteen kävellessäni kaupungilla ja puistoissa.

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.