My new ballerina shoes

In many blogs people have recently showed their new ballerina shoes; from inexpensive finds to high end Chanel and Tod's fabulous flats.

My ballerina flats arrived last wk after 1½ moth wait.

I bought two pairs of black patent leather Walnut Melbourne's ballerinas in Sydney last summer. The first pair I bought because I needed some decent shoes for our dinner in the Opera house Bennelong restaurant. They felt so good in my aching feet (all that walking every day...) and were of good quality (good leather in and out) that bougth also another pair in nude.

In January I visited Walnut's web site and noted some of the ballerina styles in sale: I ordered black  for normal price 81,77 AU$, white and red from sale 55,24 AU$ (now reduced even more; only abt. 40 AU$), delivery was 22,68AU$. I saw very similar ballerinas in white and black in a shop around the corner from my office for 130 € = more what I paid for both pairs + delivery.

Eri blogeissa on viime aikoina esitelty uusia ballerinoja; edullisista löydöistä Chanelin ja Tod'sin ihanuuksiin. Omat uudet ballerinani saapuivat Australiasta 1½ kk odotuksen jälkeen viime viikolla.


Ostin viime kesänä mustat kiiltonahkaiset Walnut Melbournen ballerinat, kun tarvitsin jotkut siistimmät kengät illalliselle ooperatalon Bennelongs-ravintolaan. Kengät olivat niin ihanat kaikesta kävelemisestä kivistävissä jaloissani, edulliset ja hyvälaatuiset (myös sisävuori on nahkaa), että ostin myös toisen parin eri värissä.


Tammikuussa kävin Walnutin sivuilla ja huomasin osan ballerinoista olevan alessa. Ostin normaalihintaiset mustat 81,77 AU$, valko-punaiset alesta 55,24 AU$ (tämä malli ja pari muuta ovat nyt lisäalessa; vain n. 40 AU$), rahti oli 22,68AU$. Tullikaan ei ollut napannut niitä, vaikka arvo oli yli tullirajan. Katselin ohikulkiessani kengät postista hakiessani Nectarinen ikkunaa, samalaiset ballerinat mustavalkoisina maksoivat 130 €.

Olen viime aikoina muuten tilannut töihin nettitilaukseni, kun posti on viereisessä korttelissa tai jos tuovat perille, saan tavaran heti. Kotiin tuodessa pitää yleensä sopia uusi toimitusaika, kun kukaan ei ole ensi kerralla vastaanottamassa. Normaalisti käytän kokoa 41, mutta näistä otin koon 42.

2 kommenttia :

  1. Kivoja, erityisesti punavalkoiset kiehtovat!

    Ballerinoissa on eroja. Toiset ovat niin avonaisia, etteivät pysy jalassa lainkaan. Omaan jalkaani parhaita ovat (valitettavasti) kalleimmat merkit. Walnutin venykkeet näyttävät siltä, että ne olisivat todella mukavat jalassa, ja myös pysyvät kovassa menossa. Tilasin joku aika sitten uutiskirjeen, mutta varsinainen kenkätilaus on vielä tekemättä. Nyt vähän emmin kokoa, jos sinäkin tilasit kokoa suuremmat kuin tavallisesti..

    VastaaPoista
  2. En itsekään pidä liian avonaisista ballerinoista, nämä pysyvät hyvin jalassa. Viime kesänä ostamillani kävelin matkalal jopa 10 km päivässä.

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.