Holidays at my in-laws



I thought to have some kind of break from blogging, but wanted to share some images of the past days...

The Christmas atmosphere at my in-laws is always very special. Their home is like from Carl Larsson art. Not only people get their Christmas delicacies and gifts, also their dog gets his own presents, sheeps get Christmas apples, birds have seed and also a bale of hey is placed by he woods for deers and rabbits.

Food is plenty and decorations rich. Adults don’t give gifts to each others, but nobody has denied animals to purchase gifts to adults… The first Christmas together I found this peculiar, but now also behalf of me Moose, Fox, Sheep and this year also Kangaroo and Wombat have given gifs behalf of me...

Ajattelin pitää jonkinlaista bloggauslomaa, mutta halusin kuitenkin jakaa kanssanne kuvia viime päiviltä...

Joulu appivanhempieni luona on aina hyvin tunnelmallinen, heidän talonsa on kuin Carl Larssonin kuvista. Jouluna muistetaan niin ihmisiä kuin eläimiäkin. Koira saa omat lahjansa, lampaille viedään jouluomenia, linnuille lyhteet ja peuroille sekä jäniksille heinäpaali metsän laitaan.

Ruokaa on runsaasti ja koko talo on koristeltu. Aikuiset eivät anna lahjoja toisilleen, mutta mikäänhän ei estä eläimiä hankkimasta lahjoja aikuisille…Ensimmäisenä yhteisenä jouluna pidin tätä tapaa huvittavana, mutta sittemmin puolestani ovat joulupaketteja antaneet niin Mäyrä, Hirvi, Lammas kuin tänä vuonna Vompatti ja Kengurukin....

4 kommenttia :

  1. Tuo tuohisydän ekassa kuvassa on makee ja kaappi täynnä aarteita:)
    Me muuten grillattiin joulupäivä, pakkasta oli liki kakskyt ja lumitöitä piti tehdä että sai grillin esiin mutta oli aika hauskaa. Hieman erilaista joulunviettoa kun naapureilla:)
    Olen onneksi uudenvuoden töissä että saa rehellisesti skipata tuon seuraavan juhlaryppään.

    VastaaPoista
  2. Kaunis pöytä, ihanat tontut! Suomalaisesta joulusta kaipaan etenkin tonttuja ja punaista kynttelikköä.

    Henriettan viestiin kommentoin sen verran, että meillä grillattiin eilen. Tulikin ihan hyviä herkkuja. Ja kerrankin saatiin grillata lumen keskellä!

    VastaaPoista
  3. Tontut pöydässä ja takan päällä ovat appeni tekemiä, hän on kätevä käsistään.

    VastaaPoista
  4. Lumoavan kauniita kuvia blogissasi! Löysin tänne Johannan blogin kautta...

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.